Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 2 ~ Alexandra Stan a pozat pentru FHM UK

Data introducerii: 05-12-2011

Alexandra Stan a pozat pentru FHM UKDupa ce a cucerit topurile internationale, artista Alexandra Stan a facut un pas inainte pentru cucerirea audientei.

Alexandra Stan a acceptat sa fie protagonista unui pictorial incendiar pentru editia britanica a revistei FHM, informeaza MediaPro Music.

Nu doar britanicii se vor bucura de formele Alexandrei. Coperta revistei va fi preluata si de FHM Germania, luna viitoare.









Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 2 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Mircea Radu revine pe micile ecraneMonica Anghel va naste la jumatatea lunii septembrieLady Gaga vrea sa devina actrita Katy Perry a pozat goalaSex cu Catalin Botezatu in Marea NeagraCatalina Toma lanseaza in toamna un nou albumChelsea Clinton s-a casatoritOrlanda Bloom si Miranda Kerr vor avea primul copilFotografii indecente cu Jon Bon JoviPamela Anderson, in falimentActorul britanic Orlando Bloom s-a casatorit in secret cu modelul australian Miranda KerrMichelle Obama, un simbol in moda pentru milioane de femei din lumeChristina Applegate, insarcinata Angelina Jolie, intr-un nou film alaturi de Brad Pitt?Cantaretul Alex Velea s-a casatorit cu iubita sa AnaTVR a incetat orice relatie contractuala cu Cosmina PasarinLindsay Lohan, inchisoare pentru conducere sub influenta alcooluluiMiliardarul Cristian Tantareanu a invins o boala crunta: cancerulInna, cea mai sexy femeie din lumeOksana Grigorieva declara ca a fost lovita de Mel Gibson
Pagina 2
123

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook