Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 21 ~ Ajuta-l sa ramana in viata!

Data introducerii: 05-02-2010

Ajuta-l sa ramana in viataDaniel Madalin Raduta locuieste in Bucuresti, are 29 de ani si acum patru luni a aflat ca are leucemie. Luna viitoare va deveni pentru prima oara tata, dar ca sa ajunga sa-si vada copilul la gradinita are nevoie de ajutorul tau!

Pana anul trecut in octombrie, viata sa parea perfecta: tanar sanatos, absolvent de Politehnica, isi cunoaste iubirea in facultate, este recrutat de BitDefender, se casatoreste si asteapta un copil. Insa acest scenariu este umbrit de un diagnostic ce pe multi i-ar pune la pamant: leucemie acuta limfoblastica, un fel de cancer al sangelui.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 21 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Ministerul Educatiei a publicat modele de subiecte pentru tezele cu subiect unicFETITA CU PATRU MAINI SI PATRU PICIOARE A FOST OPERATA CU SUCCESUn asteroid e posibil sa loveasca PamantulCirculatie ingreunata din cauza ninsoriiUn italian a fost impuscat mortal la o partida de vanatoare in AradCod galben: Vreme geroasa in toata taraRomania returneaza rromii!Generatia bebelusilor care maninca publicitate pe piineArtistii din noul val se ridica impotriva Ministerului Culturii si CultelorRomania in 2025: imputinata, mult imbatranita si bolnavaDe astazi cresc pensiileHalloween- 31 OctombriePorturi inchise din cauza cetiiPensiiOnline.ro, un hotspot in competitia festivalului InterneticsSeism de 4,7 grade pe scara Richter in VranceaBisnita si prostitutie in sectorul 2Centrele de recoltare de sange din spitale nu mai pot functionaPolitistii protesteaza in stradaElevi cotonogiti de brutele de la catedraMisterele disparitiei Elodiei Ghinescu
Pagina 21

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook