Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ Adrian Mutu: Nu stiu daca sunt dorit sau nu la nationala

Data introducerii: 18-08-2010

Adrian Mutu: Nu stiu daca sunt dorit sau nu la nationalaDupa o perioada in care a stat departe de presa, din cauza faptului ca a fost depistat pozitiv cu sibutramina si suspendat pana la finalul lunii octombrie, Adrian Mutu declara ca se simte foarte bine si pregatit pentru o revenire chiar si la Nationala.

"Ma simt bine fizic. Imi pare rau insa ca nu am jucat ultima parte importanta din Liga Campionilor si in campionat si ca nu am putut fi alaturi de colegii mei in acele momente. In rest, m-am antrenat alaturi de ei si am avut vacanta cand au avut si ei. Practic, am facut tot ce au facut ei in afara de meciuri", a declarat Mutu.

"Nu stiu daca sunt dorit sau nu la nationala. Am gresit fata de Razvan ca nu l-am anuntat ca plec din cantonament dupa meciul cu Serbia." a adaugat Mutu.

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Kaka se simte extraordinar la MadridPiturca, aproape de a semna cu CraiovaCristiano Ronaldo si-a asigurat picioareleSemedo s-a despartit de SteauaBalint: "Nu imi face placere sa vorbesc despre Steaua"Suporterii Stelei au la dispozitie 700 de bilete puse in vanzare pentru returul cu UjpestCopos: "Mai vrem doi jucatori, un atacant si poate un stoper, nu pot spune despre cine e vorba"Balaj, in Liga CampionilorArturo Gatti a fost gasit mort intr-o camera de hotelManchester United ofera 35 de milioane de euro pentru IbrahimoviciFostul fotbalist Mihai Baicu a incetat din viata in urma unui stop cardiacCroitoru si-a reziliat contractul cu Steaua!Rednic a renuntat la DinamoProgramul meciurilor din ultima etapa a Ligii I'Diavolii rosii', din nou in finala Ligii CampionilorRazvan Lucescu, noul selectioner al RomanieiBecali vrea Liga Campionilor, ultrasii il trimit la oi!Selectionerul Victor Piturca a fost demisRomania are sansa a treia la calificare dupa infrangerea cu Serbia'Gigi Becali nu ne poate inchide gura!'
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook