Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Adrian Mutu: Nu stiu daca sunt dorit sau nu la nationala

Data introducerii: 18-08-2010

Adrian Mutu: Nu stiu daca sunt dorit sau nu la nationalaDupa o perioada in care a stat departe de presa, din cauza faptului ca a fost depistat pozitiv cu sibutramina si suspendat pana la finalul lunii octombrie, Adrian Mutu declara ca se simte foarte bine si pregatit pentru o revenire chiar si la Nationala.

"Ma simt bine fizic. Imi pare rau insa ca nu am jucat ultima parte importanta din Liga Campionilor si in campionat si ca nu am putut fi alaturi de colegii mei in acele momente. In rest, m-am antrenat alaturi de ei si am avut vacanta cand au avut si ei. Practic, am facut tot ce au facut ei in afara de meciuri", a declarat Mutu.

"Nu stiu daca sunt dorit sau nu la nationala. Am gresit fata de Razvan ca nu l-am anuntat ca plec din cantonament dupa meciul cu Serbia." a adaugat Mutu.

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Niculae, gol dupa golPOLI IASI - STEAUA 2-1 / LATINO STEAUA DANSEAZA FALSMURESAN: 'LACATUS VA AVEA SOARTA LUI HAGI'S-au incins spiriteleAfara din Ghencea! Ronaldo, final de cariera?Finala Cupei Romaniei din acest sezon se va juca la Piatra-NeamtSteaua nu poate fi depunctata! Ilie Nastase paraseste FRTMarica - se "INGRASA" pentru EuroS-AVEM NOROC LA EURO!Amical: Israel - Romania 1-0Mutu, cotat cu a treia sansa la titlul de golgheter in Serie A Piturca se teme ca Nationala nu e pregatita pentru amicalul cu IsraelBeckham isi va deschide o academie de fotbal in Brazilia'Am pierderi de 2 milioane $''Sunt pregatit pentru Lazio!'Inca un peruan la SteauaDinamo, fara victorie in CipruMutu: "Nu pot fi cumparat!"
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook