Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 12 ~ A pierdut biletul cu marele premiu de la Loto!

Data introducerii: 30-01-2008

Jucatorul care a ghicit combinatia norocoasa de la Loto, in luna mai 2007, a pierdut biletul castigator! Povestea socanta a acestuia ne-a fost dezvaluita, in exclusivitate, de catre sefa Loteriei, Liliana Minca-Ghervasuc.

Potrivit acesteia, premiul-record in valoare de 595.000 de euro (aproximativ 22 de miliarde de lei vechi, la aceasta ora) n-a fost revendicat nici pana azi! "Avem un mare castigator la jocul "Noroc" din 6 mai 2007, care a uitat sa ridice banii. El a pus atunci o singura varianta. Probabil, a pierdut intre timp biletul si nici nu stie ca este castigator!", a declarat, pentru CANCAN, sefa Loteriei Nationale.

Biletul de 22 de miliarde de lei a fost jucat la Agentia nr. 07002 din Botosani, iar posesorul lui ar mai avea timp sa revendice marele premiu. Practic, termenul-limita este 6 mai 2008. "Daca pana la acea data nu se prezinta cu biletul ca sa anunte ca el este castigatorul premiului, atunci banii vor intra in fondurile speciale ale Loteriei Romane din care se suplimenteaza castigurile la viitoarele extrageri!", a adaugat Liliana Minca-Ghervasuc.

In cazul in care posesorul acelui bilet ar fi ridicat banii imediat dupa extragere si i-ar fi depus intr-o banca, el ar fi incasat pana acum aproape 1,6 miliarde de lei vechi, doar din dobanzi.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Adela Popescu amana maritisul: 'Nu ma marit!'Ilinca Vandici - campioana nudismuluiBeyonce s-a casatorit cu Jay-ZMonica Columbeanu, amenintata si data in judecata de agentul italian!Kevin si Britney, impacare cu de-a silaFiul compozitorului Horia Moculescu a murit la BerlinMaruta a primit o masina de 50.000 de euroAndreea, cate ne-ai aratat la "Dansez pentru tine" !Priscilla Presley recunoaste: Am fost victima unui medic care m-a macelaritTintarenii divorteaza!Dana Deac are cancerMonica s-a dezbracat pe podiumMirabela Dauer s-a logodit la 60 de aniBateristul trupei ABBA a fost gasit mort in aceasta dimineataMihaela Radulescu si Dan Negru vor face o emisiune impreunaSimona Patruleasa a lasat stirile pentru modelling Paris Hilton traieste pe picior mare. Numarul 44!Cornel Pasat s-a impacat cu fosta iubita!Monica iubeste egoistLavinia: «Barbatii au o problema: nu ma atrag»
Pagina 12

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook