Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 9 ~ 29 iulie - Ziua Imnului National al Romaniei, celebrata la Expo 2010 Shanghai

Data introducerii: 27-07-2010

29 iulie - Ziua Imnului National al Romaniei, celebrata la Expo 2010 ShanghaiOrchestra Naţională Radio, Damian Drăghici şi Grigore Leşe vor susţine joi, 29 iulie 2010, ora 18.00, concertul dedicat Zilei României la EXPO 2010 Shanghai.

Evenimentul va avea loc în Sala Roşie a Centrului Expoziţional. Programul special pentru Ziua Naţională va începe la ora 10.30, ora locală (5.30 - ora României) cu o ceremonie oficială, va cuprinde tururile pavilioanelor celor două ţări, precum şi al Uniunii Europene şi se încheia după ora 20.30, ora locală (15.30 - ora României), în Sala Roşie a Centrului Expo, cu spectacolul susţinut de Orchestra Naţională. În aceeaşi zi, va avea loc şi lansarea noului brand turistic al României.

Ziua de 29 iulie 2010 a fost aleasă pentru a coincide cu celebrarea Zilei Imnului Naţional al României, Deşteaptă-te, române!

Deplasarea Orchestrei Naţionale Radio la Shanghai este finanţată de Ministerul Afacerilor Externe, cu sprijinul Institutului Cultural Român.

Pagina 9 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Noapte alba prin muzeele din toata tara - Cand ati fost ultima oara la muzeu?Festivalul de Teatru de la Sibiu - "o bursa" a coproductiilorTIMPUL, RANA SANGERANDAProgram romanesc la Cannes Ziua 2, 9 mai 2008, la Cinema Studio - Festivalul Filmului European 2008Green Hours gazduieste International Jazz Fest intre 8 si 11 mai2 mai - Ziua Nationala a TineretuluiCannes se deschide cu “Blindness” dupa “Eseul despre orbire” al lui Saramago si se incheie cu “What just happened” & De Niro O pleiada de vedete a participat la Festivalul Filmului Independent"Braila - Trecut, Prezent, Viitor"- concurs de cultura generala organizat de PSD BrailaZiua de Florii a fost o dubla sarbatoare pentru Romantica! A murit Edward Lorenz, parintele teoriei haosuluiPremiile pentru debut ale Romaniei literare RencontreS un spectacol marca PassePartout DP Filmul "Visele unei femei de serviciu" a castigat trofeul celei de-a doua editii a Festivalului NexTColumna lui Traian repictata cu raze de luminaFestivalul international Jazzy Spring la BucurestiProgram cultural pregatit pentru sotiile demnitarilor NATODestin - Sabin Balasa, un romantic fara noroc„Felicia, inainte de toate“, la Cannes
Pagina 9

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook