Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 6 ~ 1 Aprilie – Ziua Pacalelilor

Data introducerii: 01-04-2011

1 Aprilie – Ziua PacalelilorAstăzi este 1 aprilie, așadar este Ziua Păcălelilor. În această zi sunt permise glumele și micile farse făcute între prieteni. 1 aprilie este recunoscută ca Zi a Păcălelilor și serbată ca atare în mai multe țări.

Ziua Păcălelilor este asociată cu sosirea târzie a primăverii la începutul lui aprilie.

Potrivit tradiției, păcălelile trebuie făcute până în ora 12, cele săvârșite după ora 12 atrăgând ghinionul asupra făptașului, iar cel care nu răspunde pozitiv păcălelior atrage ghinionul și neșansa de partea sa pe tot parcursul anului.

Ca și superstiție, căsătoriile efectuate de 1 aprilie nu sunt considerate a fi de bun augur, prevestind o viață conjugală în care mirele se va afla sub papucul miresei, însă copiii născuți în această zi sunt în general norocoși.

Nu lasați să treacă pe lângă voi o astfel de zi, fără să fiți plini de voie bună și să primiți așa cum se cuvine și să faceți glume și farse celor dragi.

Pagina 6 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Bucuresti: Un vierme de 10 cm a fost scos din ochiul unui barbatCod portocaliu de inundatii in patru judete din bazinul DunariiIadul pe pamant, in Chile! Peste 300 de morti si milioane de sinistrati!Cutremur de 4 grade simtit si in BucurestiHaos in Grecia, provocat de greva generalaTeroare pe strazile IasuluiAbracadabra revine pe micile ecraneVladescu vrea impozit pe pensieAlunecari de teren in Dambovita, Mehedinti si Arges! 3000 de oameni izolatiRomania, groapa deseurilor nucleare din Europa?80% dintre elevii de la bac sunt experimentati si avansatiCine merita cele mai mari salarii din Romania?Bugetarii incep protestele si ameninta cu greva generalaCalifornia: Torentele de noroi provoaca panica in randul americanilorCod galben de ninsori si viscolZiua Indragostitilor pe versuri de iubireAjuta-l sa ramana in viata!A inviat inainte sa fie inchis in cosciugReconstructia Haiti ar putea dura cel putin 25 de aniHustler vrea sa faca o versiune porno a Avatar
Pagina 6

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook