Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 7 ~ 'Alice in Wonderland', noul lider al box office-ului american de weekend

Data introducerii: 09-03-2010

'Alice in Wonderland', noul lider al box office-ului american de weekendPelicula 3D "Alice in Wonderland", regizata de Tim Burton, cu Johnny Deep in distributie, este noul lider al box office-ului american de weekend, cu incasari din vanzarea de bilete de 116,3 milioane de dolari, potrivit Internet Movie DataBase (IMDB).


Pelicula regizata de Tim Burton a realizat incasari de 41 de milioane de dolari, vineri, in prima zi de proiectie in SUA.

 In adaptarea clasicei povesti pentru copii Johnny Depp interpreteaza rolul Palarierului Nebun.

Din distributie mai fac parte Helena Bonham Carter, Stephen Fry, Alan Rickman si Christopher Lee, iar scenariul urmareste si o continuare a cartii scrise de Lewis Carroll.

"Alice in Wonderland" a realizat de asemenea incasari de 94 de milioane de dolari in alte 40 de tari din lume, reusind astfel sa puna capat celor 11 saptamani in care "Avatar" a fost lider in afara SUA.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 7 ~ Alte articole din acceasi categorie:

In pasi de salsa. Monica Columbeanu, sexy pe ringul de la 'Dansez pentru tine'Transplantul a reusit! Organismul lui Cristi Minculescu a acceptat ficatul sotieiInterpretul lui Darth Vader este bolnav de cancerCui datoreaza Ilinca Vandici revenirea in televiziuneE oficial: Madonna, pentru prima data in Romania!Si totusi Michael se intoarceGheorghe Zamfir iubeste o femeie cu 44 de ani mai tanaraFostul sot al Mirabelei Dauer: 'Am batut-o cu fierul de calcatMichael Jackson putrezeste de viuMirabela Dauer si-a abandonat copilul la doi aniAngelina Jolie urmeaza un tratament pentru a fi din nou mamicaAnda Adam traieste o iubire adolescentinaRamona Gabor, dezolata: 'Nu ma iubeste nimeni!'Patrick Swayze s-a intors acasaAlina Plugaru a ajuns la Urgenta, in stare criticaIon Tiriac este bunic pentru a doua oaraTatal Andreei Balan este un impostorRamona Gabor, Ilinca Vandici sau Dana Savuica nu mai au loc de muncaMonica Columbeanu, cu ochii in lacrimi de ziua eiIulia Vantur si-a dat jos silicoanele
Pagina 7

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook